Pasta de Jumări – Rețetă tradițională și savuroasă din: jumari, usturoi, sare, piper. Pasta de jumări este o mâncare tradițională, apreciată pentru gustul său bogat și textura crocantă. Această rețetă autentică aduce în prim-plan savoarea și tradiția bucătăriei. Vă vom ghida pas cu pas prin prepararea pastei de jumări și vă vom oferi informații nutriționale […]
Pasta pescareasca
PrinteazaPasta pescareasca din: ficat de morun, branza dulce, ceapa rosie, zeama de lamaie, sare, piper, nucsoara.
Ingrediente:
- 1 conserva (200 g) ficat de morun sau de cod
- 200 g branza dulce
- 1 ceapa rosie mica
- zeama de lamaie
- sare
- piper
- nucsoara
Mod de preparare:
Scurgi ficatul de morun din conservă şi îl mărunţeşti bine, cu furculiţa. Cureţi ceapa şi o tai solzisori.
Amesteci într-un bol brânza, ficatul de morun şi ceapa.
Sărezi pasta după gust, o condimentezi cu piper şi nucşoară şi o acreşti cu zeama de lămâie după gust.
Serveşti pasta pe felii de pâine prăjită sau pe rondele de lămâie.
Pasta pescareasca
Pofta buna!
Pasta de Jumări – Rețetă tradițională și savuroasă
Pasta de dovlecei cu migdale din: migdale, zucchini, ceapa, marar, usturoi, sirop de lamaie, sare, susan. Ingrediente: 150 g migdale 3 zucchini 2 cepe 2 legături mărar 2 căţei de usturoi, 1 strop suc de lămâie sare după gust puțin susan Mod de preparare: Se lasă migdalele la înmuiat timp de 8 ore. […]