Pasta pescareasca

Printeaza

Pasta pescareasca din: ficat de morun, branza dulce, ceapa rosie, zeama de lamaie, sare, piper, nucsoara.

Ingrediente:

  • 1 conserva (200 g) ficat de morun sau de cod
  • 200 g branza dulce
  • 1 ceapa rosie mica
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • nucsoara

 

Mod de preparare:

Scurgi ficatul de morun din conservă şi îl mărunţeşti bine, cu furculiţa. Cureţi ceapa şi o tai solzisori.

Amesteci într-un bol brânza, ficatul de morun şi ceapa.

Sărezi pasta după gust, o condimentezi cu piper şi nucşoară şi o acreşti cu zeama de lămâie după gust.

Serveşti pasta pe felii de pâine prăjită sau pe rondele de lămâie.

 

Pasta pescareasca

Pasta_pescareasca

Pofta buna!

 

 

 

 

Pasta de Jumări – Rețetă tradițională și savuroasă

Pasta de Jumări – Rețetă tradițională și savuroasă din: jumari, usturoi, sare, piper. Pasta de jumări este o mâncare tradițională, apreciată pentru gustul său bogat și textura crocantă. Această rețetă autentică aduce în prim-plan savoarea și tradiția bucătăriei. Vă vom ghida pas cu pas prin prepararea pastei de jumări și vă vom oferi informații nutriționale […]

Pasta de dovlecei cu migdale

Pasta de dovlecei cu migdale din: migdale, zucchini, ceapa, marar, usturoi, sirop de lamaie, sare, susan. Ingrediente: 150 g migdale 3 zucchini 2 cepe 2 legături mărar 2 căţei de usturoi, 1 strop suc de lămâie sare după gust puțin susan     Mod de preparare: Se lasă migdalele la înmuiat timp de 8 ore. […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.