Pasta de peste afumat
PrinteazaPasta de peste afumat din: peste afumat, ceapa, mar, unt, ulei, sare.
Ingrediente:
- 200-300 g peşte afumat
- 2 cepe potrivite
- 1 măr
- 100 g unt
- 1 lămâie ulei
- sare
Mod de preparare:
Trece fileurile prin felii de pâine.
Pune amestecul de peşte maşina de tocat de două, trei ori, împreună cu ceapa taiata in sferturi si marul curatat de coaja, seminte si cotor.
Daca pestele este prea sarat, lasa-l la desarat de seara pana dimineatain apa in care ai pus cateva felii de paine.
Pune amestecul de peste intr-un castron. Adaugă untul şi freacă energic. Toarnă treptat uleiul şi zeama de lamaie.
Pasta astfel obţinută, las-o la rece cel putin 30 de minute.
In afară de unt, poţi adăuga 2-3 linguri cu maioneză.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pasta de peste afumat
- pasta peste afumat