Pasta de peste afumat

Printeaza

Pasta de peste afumat din: peste afumat, ceapa, mar, unt, ulei, sare.

Ingrediente:

  • 200-300 g peşte afumat
  • 2 cepe potrivite
  • 1 măr
  • 100 g unt
  • 1 lămâie ulei
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Trece fileurile prin felii de pâine.

Pune amestecul de peşte maşina de tocat de două, trei ori, împreună cu ceapa taiata in sferturi si marul curatat de coaja, seminte si cotor.

Daca pestele este prea sarat, lasa-l la desarat de seara pana dimineatain apa in care ai pus cateva felii de paine.

Pune amestecul de peste intr-un castron. Adaugă untul şi freacă energic. Toarnă treptat uleiul şi zeama de lamaie.

Pasta astfel obţinută, las-o la rece cel putin 30 de minute.

In afară de unt, poţi adăuga 2-3 linguri cu maioneză.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • pasta de peste afumat
  • pasta peste afumat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.