Oua umplute cu pasta de peste si verdeata din: oua, pasta de peste, unt, lamaie, patrunjel, arpagic, tarhon. Ingrediente: ouă fierte tari pastă de peşte (la tub sau cutie) unt lamaie pătrunjel arpagic tarhon frunze de lăptucă (salată verde) Mod de preparare: Se zdrobesc gălbenuşurile şi se amesteca omogen cu pasta de peşte, puţin […]
Pasta de peste cu ardei capia
PrinteazaPasta de peste cu ardei capia din: peste, otet, ulei, apa, ienibahar, piper, foi de dafin, sare, ardei capia murati.
- 6 kg peste
- 8 linguri otet
- 500 ml ulei
- 500 ml apa
- 10 boabe ienibahar
- 1 lingura piper macinat
- 4 foi de dafin
- sare
pentru compozitia 2:
- 1 l ulei
- 2 kg ceapa
- ardei capia murati, cat intra intr-un borcan de 400 g
Mod de preparare:
Cureţi peştele, îl speli, îi tai aripioarele şi capul, apoi îl porţionezi.
Intr-o oală pui oţetul, uleiul, apa, sarea, boabele de ienibahar, piperul, foile de dafin şi peştele.
Acoperi oala şi o dai la cuptor pentru 4 ore.
După ce s-a fiert peştele, îl laşi să se răcească, apoi jl dai prin maşina de tocat carnea.
Pregăteşti compoziţia 2: Dai prin maşina de tocat ceapa şi ardeii muraţi.
Compoziţia o căleşti într-un litru de ulei încins. Amesteci cele două compoziţii şi le mai dai la cuptor pentru 1 oră.
Pasta rezultată o pui în borcane bine sterilizate.
Pofta buna!
poate iti place si:
Rosii umplute cu pasta de peste si verdeata
Rosii umplute cu pasta de peste si verdeata din: rosii, peste, orez, ulei, sare, morcov, verdeata, iaurt. Ingrediente: 3-4 roşii mijlocii 100 g carne de peşte fără oase 1 lingură cu orez fiert 1 linguriţă cu ulei sare 1 morcov ras verdeaţă iaurt Mod de preparare: Spălaţi roşiile, decupaţi codiţele şi scoateţi-le miezul, lăsaţi-le să […]
Salau umplut cu pasta de peste (ansoa – sardele)
Salau umplut cu pasta de peste (ansoa – sardele) din: salau, lapte, franzela, sardele in ulei, vin, patrunjel, unt, piper, sare. Ingrediente: 1 şalău mai mare (0,5-1 kg) 1 cană lapte dulce 2-3 felii de franzelă 3-5 bucăţi sardele în ulei 3-4 pahare vin alb 1 lingură pătrunjel tocat 5 linguri unt (ulei) piper sare […]
Pofta buna!
Un paeritiv foarte bun
Trebuie sa incerc pasta de peste, sa vedem cum iese