Tartine cu pasta de peste din: peste afumat, unt sau margarina, piper, ceapa. Ingrediente: 1 peşte afumat 3-4 linguri unt (sau margarină) piper şi ceapă (opţional) Mod de preparare: Se curăţă peştele afumat de piele şi oase. Se pasează carnea cu furculiţa şi se amestecă bine cu untul. Se adaugă piperul (şi eventual alte […]
Pasta de peste si branza – reteta usor de preparat
PrinteazaPasta de peste si branza din: ton, crema de branza, ceapa, castraveciori.
- o cutie ton în suc propriu
- 125 g cremă de brânză
- o ceapă mică
- castraveciori pentru servit
Mod de preparare:
Tonul se pune la scurs. Crema de brânză se pune într-un castron.
Se adaugă tonul scurs şi ceapa curăţată şi tăiată mărunt. Se mixează bine până se încorporează toate ingredientele.
Dacă pasta este prea uscată, se adaugă un pic de smântână şi se amestecă.
Se serveşte pe pâine, decorată cu felii subţiri de castraveciori.
Pofta buna!
poate iti place si:
Tartine cu pasta de peste
Pasta de peste (somon) cu branza
Pasta de peste (somon) cu branza din: somon, crema de branza, ceapa, lamaie, marar, piper. Ingrediente: 200 g somon afumat un borcănel cremă de brânză cu verdeaţă o legătură ceapă verde sucul de la 1/2 lămâie mărar piper Mod de preparare: Somonul se taie cât mai mic sau se mixează. Se pune într-un castron […]
Pasta delicioasa de peste
Pasta delicioasa de peste din: file de peste, ceapa, margarina, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 1/2 kg file de peşte 1 ceapă 200 g margarină zeamă de lămâie sare piper Mod de preparare: Fileul de peşte se curăţă de piele, se taie bucăţi şi se aşază într-o cratiţă, adăugând margarina, sare, piper, ceapa tăiată felii […]
Reteta zilei: Pasta de peste afumat
Pasta de peste afumat din: condimente pentru peste, macrou, maioneza, coriandru, lamaie, ardei iute, sare, piper alb, ceapa murata. Ingrediente: condimente pentru peste 12 fileuri macrou 1 cană maioneza 3 linguri de coriandru tocat 1 lamaie 2 ardei iuti, cubulete 1/2 linguriță sare 1/2 lingurita piper alb Ingrediente garnitură: ardei iute feliat ceapa murata frunze […]
Pofta buna!