Pasta de peste (somon) cu branza din: somon, crema de branza, ceapa, lamaie, marar, piper. Ingrediente: 200 g somon afumat un borcănel cremă de brânză cu verdeaţă o legătură ceapă verde sucul de la 1/2 lămâie mărar piper Mod de preparare: Somonul se taie cât mai mic sau se mixează. Se pune într-un castron […]
Pasta de peste cu branza
PrinteazaPasta de peste cu branza din: crema de branza, somon, smantana, marar, lamaie, sare, piper.
- o cutie cremă de brânză
- 100 g somon afumat
- 2 linguri smântână
- câteva fire mărar
- sucul unei 1/2 de lămâie
- un cub concentrat de legume
- sare
- piper
Mod de preparare:
Din cubul de concentrat şi apă se face o supă în care se pune peştele crud să fiarbă 10 minute.
Intre timp, se taie mărunt somonul afumat şi se pune în blender.
Se adaugă brânza, smântână, peştele fiert, mărarul şi se mixează.
Se potriveşte gustul cu suc de lămâie, sare şi piper
Pofta buna!
poate iti place si:
Pasta de peste si branza
Pasta de peste si branza din: ton, crema de branza, ceapa, castraveciori. Ingrediente: o cutie ton în suc propriu 125 g cremă de brânză o ceapă mică castraveciori pentru servit Mod de preparare: Tonul se pune la scurs. Crema de brânză se pune într-un castron. Se adaugă tonul scurs şi ceapa curăţată şi tăiată […]
Rosii umplute cu pasta de peste si verdeata
Rosii umplute cu pasta de peste si verdeata din: rosii, peste, orez, ulei, sare, morcov, verdeata, iaurt. Ingrediente: 3-4 roşii mijlocii 100 g carne de peşte fără oase 1 lingură cu orez fiert 1 linguriţă cu ulei sare 1 morcov ras verdeaţă iaurt Mod de preparare: Spălaţi roşiile, decupaţi codiţele şi scoateţi-le miezul, lăsaţi-le să […]
Pofta buna!