Oua umplute cu pasta de peste si verdeata din: oua, pasta de peste, unt, lamaie, patrunjel, arpagic, tarhon. Ingrediente: ouă fierte tari pastă de peşte (la tub sau cutie) unt lamaie pătrunjel arpagic tarhon frunze de lăptucă (salată verde) Mod de preparare: Se zdrobesc gălbenuşurile şi se amesteca omogen cu pasta de peşte, puţin […]
Pastă de peşte cu legume
PrinteazaPastă de peşte cu legume: peste, ceapa, morcovi, ulei, bulion, sare, piper, foi de dafin.
Ingrediente:
- 2 kg de peşte proaspăt
- 1 kg ceapă
- 1 kg morcov
- 300 ml ulei
- 1 borcan de 450 g bulion
- sare
- piper
- foi de dafin
Mod de preparare:
Cureţi peştele, îl speli, îl pui la fiert cu 700 ml apă, 250 ml ulei, 250 ml oţet şi cu 1 lingură de sare, timp de 4 ore.
După ce fierbe, laşi peştele la răcit. Dai ceapa prin maşina de tocat şi o pui la călit în ulei, apoi adaugi morcovul dat tot prin maşina de tocat.
Când morcovul este fiert, pui peştele dat prin maşina de tocat, piper şi foi de dafin.
Când totul este fiert, pui bulionul şi mai laşi să fiarbă timp de 15 minute.
Pui compoziţia în borcane, le capsezi şi le sterilizezi timp de 20 de minute în cuptor.
Pastă de peşte legume
Oua umplute cu pasta de peste si verdeata
Butoiase cu pasta de peste
Butoiase cu pasta de peste din: aluat, ou, ton maruntit in ulei, ceapa, lamai, cartofi, mustar, ulei, ceapa verde, marar verde, varza. Ingrediente: Butoiaşe: 1 pachet aluat de foietaj 1 gălbenuş Pastă de peşte: 2 cutii de ton mărunţit în ulei 1 ceapă 2 lămâi 2-3 cartofi Maioneză: 1 gălbenus 1-2 linguri muştar 100 ml […]
Tartine cu pasta de peste si unt
Tartine cu pasta de peste si unt din: peste, unt sau margarina, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 200-300 g peşte proaspăt sau congelat 3 linguri unt sau margarină 1/2 lămâie sare piper Mod de preparare: Se fierbe bine peştele, se curăţă de oase şi carnea se pasează cu furculiţa. Se adaugă untul (margarina) şi se […]
Pofta buna!