Pasta de peste (somon) cu branza din: somon, crema de branza, ceapa, lamaie, marar, piper. Ingrediente: 200 g somon afumat un borcănel cremă de brânză cu verdeaţă o legătură ceapă verde sucul de la 1/2 lămâie mărar piper Mod de preparare: Somonul se taie cât mai mic sau se mixează. Se pune într-un castron […]
Pasta de peste cu spanac
PrinteazaPasta de peste cu spanac din: ton, spanac, ceapa, sare, zeama de lamaie, piper, zahar, unt.
Spanacul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitamina A, vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, calciu, potasiu și magneziu.
- 2 conserve de ton maruntit
- 1 cutie de spanac congelat
- 1 ceapa
- sare
- zeama de la 1 lamaie
- piper
- 1 lingura de zahar
- 50 g unt
Mod de preparare:
Calesti usor ceapa in unt. Peste ea adaugi spanacul decongelat si stors bine.
Mai lasi pe foc acest amestec pana se inmoaie ingredientele. Cu ajutorul mixerului, amesteci ceapa si spanacul.
Peste acestea adaugi tonul maruntit, sarea, piperul, zeama de lamaie si zaharul.
Mai mixezi putin timp si servesti cu felii de paine prajita, ornat cu felii subtiri de lamaie.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pasta de peste (somon) cu branza
Tartine cu pasta de peste
Tartine cu pasta de peste din: peste afumat, unt sau margarina, piper, ceapa. Ingrediente: 1 peşte afumat 3-4 linguri unt (sau margarină) piper şi ceapă (opţional) Mod de preparare: Se curăţă peştele afumat de piele şi oase. Se pasează carnea cu furculiţa şi se amestecă bine cu untul. Se adaugă piperul (şi eventual alte […]
Butoiase cu pasta de peste
Butoiase cu pasta de peste din: aluat, ou, ton maruntit in ulei, ceapa, lamai, cartofi, mustar, ulei, ceapa verde, marar verde, varza. Ingrediente: Butoiaşe: 1 pachet aluat de foietaj 1 gălbenuş Pastă de peşte: 2 cutii de ton mărunţit în ulei 1 ceapă 2 lămâi 2-3 cartofi Maioneză: 1 gălbenus 1-2 linguri muştar 100 ml […]
Pasta delicioasa de peste
Pasta delicioasa de peste din: file de peste, ceapa, margarina, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 1/2 kg file de peşte 1 ceapă 200 g margarină zeamă de lămâie sare piper Mod de preparare: Fileul de peşte se curăţă de piele, se taie bucăţi şi se aşază într-o cratiţă, adăugând margarina, sare, piper, ceapa tăiată felii […]
Pofta buna!