Pasta de peste

Printeaza

Pasta de peste din: ardei grasi, peste afumat, scrumbie in sos picant, maioneza vegetala, ceapa, lamaie si sare.

Ingrediente:Pasta_de_peste

  • 2 ardei grasi sau 2 gogosari
  • 2 pesti afumati
  • 1 cutie cu scrumbie in sos picant
  • 3-4 linguri cu maioneza vegetala
  • 2 cepe
  • 1 lamaie
  • sare

 

Mod de preparare:

Dezoseaza pestele afumat si zdrobeste-l. Amestecă-l cu scrumbia scursă bine de ulei. Adaugă maioneza şi ceapa tocată fin. Amestecă energic, după care acreşte cu puţină zeamă de lămâie. Pasta astfel obţinută subţiaz-o cu puţin ulei de la scrumbie. Potriveşte gustul de sare şi lasă la rece. Taie ardeii pe jumătate, pe lungime, şi îndepărtează cotorul şi seminţele. Umple ardeii înainte să-i serveşti cu zece minute.

Pasta de peste

Pasta_de_peste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.