Pasta de peste
PrinteazaPasta de peste din: ardei grasi, peste afumat, scrumbie in sos picant, maioneza vegetala, ceapa, lamaie si sare.
- 2 ardei grasi sau 2 gogosari
- 2 pesti afumati
- 1 cutie cu scrumbie in sos picant
- 3-4 linguri cu maioneza vegetala
- 2 cepe
- 1 lamaie
- sare
Mod de preparare:
Dezoseaza pestele afumat si zdrobeste-l. Amestecă-l cu scrumbia scursă bine de ulei. Adaugă maioneza şi ceapa tocată fin. Amestecă energic, după care acreşte cu puţină zeamă de lămâie. Pasta astfel obţinută subţiaz-o cu puţin ulei de la scrumbie. Potriveşte gustul de sare şi lasă la rece. Taie ardeii pe jumătate, pe lungime, şi îndepărtează cotorul şi seminţele. Umple ardeii înainte să-i serveşti cu zece minute.
Pasta de peste
Pofta buna!