Pasta picanta cu usturoi

Printeaza

Pasta picanta cu usturoi din: ardei iute, usturoi, ketchup, otet, sare.

Ingrediente:Pasta_picanta_cu_usturoi

  • 400 g ardei iuţi
  • 6 căţei de usturoi
  • 15 ml ketchup dulce
  • 2 linguri oţet
  • 1 lingurita sare

 

 

Mod de preparare:

Se spală ardeii şi se curăţă de cotor. Se taie în bucăţete mici, se pun într-o oală, se amestecă bine şi se lasă 5 minute pe foc, până se înmoaie.

Se adugă ketchupul, sarea, oţetul, usturoiul pisat şi se fierbe totul, amestecându-se din când în când, până se formează o pastă groasă. Se pune pasta în borcane, care se închid apoi ermetic.

Pasta picanta cu usturoi

Pasta_picanta_cu_usturoi

 

 

 

1 comentariu

  1. O sa incerc pasta asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.