Pasta de pui
PrinteazaPasta de pui din: piept de pui, morcovi, iaurt, ceapa, castraveti acri, piper alb, sare.
- un piept de pui fiert
- 2 morcovi
- 100 ml iaurt
- o ceapa mica
- 2 castraveti acri
- un praf piper alb
- sare, eventual
Mod de preparare:
Se curăţă bine ceapa, apoi se spală si se taie peştişori.
Castraveţii muraţi se scot din borcan, se spală cu jet de apă rece, se curăţă de coajă şi se taie apoi rondele.
Pieptul de pui se taie cuburi, iar morcovii rondele. Se pun toate aceste ingrediente în vasul unui blender şi se mărunţesc.
Apoi se adaugă iaurtul bine scurs, sare, dacă mai trebuie, şi piperul alb. Se amestecă, se verifică gustul şi se pune la rece cu cel puţin două ore înainte de masă.
Pasta de pui
Pofta buna!