Pasta de rosii cu ghimbir

Printeaza

Pasta de rosii cu ghimbir din: rosii, ceapa, ghimbir, zahăr, sare.

Ingrediente:Pasta de rosii cu ghimbir

  • 1 kg roşii
  • 2 cepe
  • ghimbir
  • 1 linguriţă zahăr
  • sare

Mod de preparare:

Legumele, spălate şi curăţate, se presează, timp de circa zece minute. Din amestecul omo­genizat bine, cu ajutorul unui mixer, se prepară un piure foarte fin.

Se adaugă, sarea şi se pune la foc mic, amestecându-se uşor, până ce se îngroaşă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.