Pasta de sardele afumate

Printeaza

Pasta de sardele afumate din: sardele afumate, oua, unt, sare, piper.

Ingrediente:Pasta de sardele afumate

  • 150 g sardele afumate
  • 15 gălbenuşuri fierte
  • 100 g unt
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Se freacă bine untul cu sardelele, apoi, rând pe rând, cu gălbenuşurile, amestecând foarte bine.

Când s-a obţinut o pastă omogenă, se adaugă sare şi piper, frecându-se din nou foarte bine.

Se serveşte cu turtiţe de grâu sau se poate folosi pentru umpluturi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.