Tartine cu pasta de ficat si marar din: ficat, oua, unt, marar, sare, piper, mustar. Ingrediente: circa 100 g ficat fript sau prăjit 1-2 ouă fierte tari 50-100 g unt mărar verde sare piper opţional: 2 linguriţe de muştar Mod de preparare: Ficatul fript sau prăjit este trecut prin maşina de tocat, obţinându-se o pastă. Se amestecă […]
Pasta de sfecla si legume coapte
PrinteazaPasta de sfecla si legume coapte din: sfecla rosie, morcov, ardei, patrunjel, dovlecel, ulei de masline, otet balsamic, usturoi, cimbru, sare, piper.
- 2 sfecle rosii medii
- 1 morcov
- 1 ardei
- 1 legatura patrunjel
- 1/2 dovlecel de dimensiune medie
- 6 linguri ulei de masline
- 3 linguri otet balsamic
- 3 catei de usturoi
- cimbru uscat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Decojeşti toate legumele, le speli, le tai cubuleţe şi le pui într-un castron.
Din ulei de măsline, oţet balsamic, cimbru uscat, usturoiul zdrobit, sare, piper şi pătrunjel, faci o vinegretă.
Stropeşti legumele tăiate cu această vinegretă şi le amesteci bine.
Le aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi le coci la foc iute, 20-30 de minute.
Când se răcesc, le pui în blender sau în robotul de bucătărie şi le mixezi.
Dacă doreşti o pastă mai fină, va trebui să mixezi legumele împreună cu 1/2 cană de apă sau de supă de legume.
Serveşti pasta pe felii de pâine prăjită.
Pasta de sfecla si legume coapte
Pofta buna!
Reteta zilei: Salata de castraveti cu pasta de chili
Salata de castraveti cu pasta de chili din: castraveti, pasta de chili, otet, seminte de susan. Castravetele conține aproximativ 95% apă, făcându-l o alegere excelentă pentru hidratare. Consumul de castravete poate ajuta la menținerea nivelului corect de hidratare în organism. Castravetele este o sursă bună de vitamine și minerale, inclusiv vitamina K, vitamina C, potasiu […]
Pasta de somon cu branza din: somon, crema de branza, ceapa, lamaie, marar, piper. Ingrediente: 200 g somon afumat un borcănel cremă de brânză cu verdeaţă o legătură ceapă verde sucul de la 1/2 lămâie mărar piper Mod de preparare: Somonul se taie cât mai mic sau se mixează. Se pune într-un castron şi […]
Pofta buna!