Pasta de spanac cu branza degresata
PrinteazaPasta de spanac cu branza degresata din: spanac, ceapă, usturoi, brânză de vaci degresată, morcov, parmezan, dressing italian, crutoane.
- 450 g de spanac
- 2 linguri de ceapă tocată
- 1 căţel de usturoi
- 1/2 ceaşcă de brânză de vaci degresată
- 1 morcov dat prin râzătoare
- 1 lingură de parmezan ras
- 1 linguriţă de dressing italian
- 450 g de crutoane
Mod de preparare:
Căleşte 450 g de spanac mărunţit cu 2 linguri de ceapă tocată şi 1 căţel de usturoi mărunţit.
După ce se răceşte, scurge sucul lăsat de legume.
Combină-le cu 1/2 ceaşcă de brânză de vaci degresată, 1 morcov dat prin râzătoare, 1 lingură de parmezan ras şi 1 linguriţă de dressing italian. Serveşte cu 450 g de crutoane.
Pofta buna!