Orez cu Șofran și Mazăre din: orez basmati, sofran, mazare, ceapa, ustuori, supa de legume, sare, piper, ulei de masline. Perfect pentru zilele când dorești să aduci un strop de culoare și aroma sofisticată a șofranului pe masa de prânz sau cină, acest fel de mâncare îmbină simplitatea cu gustul desăvârșit. Orezul parfumat cu șofran, […]
Pasta de sunca
PrinteazaPasta de sunca din: sunca, unt, coniac, piper, sare.
Ingrediente:
- 200 g şuncă
- 200 g unt
- 30 g coniac
- 1 g piper
- sare
Mod de preparare:
Pasta de sunca: alege şuncă slabă şi se trece de două ori prin maşina de tocat (a doua oară se trece prin sila deasă).
Se amestecă bine cu untul, care mai înainte a fost lăsat la cald pentru a se înmuia şi apoi frecat spumă. potriveşte de sare, piper şi coniac. foloseşte la sandvişuri.
Pofta buna!
Supa Fo Tiao Qiang – Buddha Jumps Over the Wall: O Supă, O Poveste, O Tradiție Fujian
Supa Fo Tiao Qiang – Buddha Jumps Over the Wall: O Supă, O Poveste, O Tradiție Fujian. “Buddha Jumps Over the Wall“, cunoscută și sub numele de Fo Tiao Qiang, este mai mult decât un simplu fel de mâncare; este o capodoperă culinară, un simbol al rafinamentului gastronomic chinezesc. Originar din provincia Fujian, acest preparat […]