Pasta de sunca

Printeaza

Pasta de sunca din: sunca, unt, coniac, piper, sare.

Ingrediente:

  • 200 g şuncă
  • 200 g unt
  • 30 g coniac
  • 1 g piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Pasta de sunca: alege şuncă slabă şi se trece de două ori prin ma­şina de tocat (a doua oară se trece prin sila deasă).

Se ames­tecă bine cu untul, care mai înainte a fost lăsat la cald pentru a se înmuia şi apoi frecat spumă. potriveşte de sare, piper şi coniac. foloseşte la sandvişuri.

 

Pofta buna!

 

Orez cu Șofran și Mazăre

Orez cu Șofran și Mazăre din: orez basmati, sofran, mazare, ceapa, ustuori, supa de legume, sare, piper, ulei de masline. Perfect pentru zilele când dorești să aduci un strop de culoare și aroma sofisticată a șofranului pe masa de prânz sau cină, acest fel de mâncare îmbină simplitatea cu gustul desăvârșit. Orezul parfumat cu șofran, […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.