Pasta Tahini

Printeaza

Pasta TahiniPasta Tahini

Ingrediente:

  • 3 dovlecei medii
  • 6-7 buchetele broccoli
  • 1 ceapa rosie mica
  • 10-15 ciuperci mici marinate cateva ore (in sos de soia si ulei in cantitati egale)

 

Ingrediente drassing: tahini (pasta de susan), sare,sucul de la 1 lamaie,ulei de masline2-3 linguri

Mod de preparare: Atacam dovleceii frontal ii decojim si-i razuim ,adaugam buchetele mici-mititele de broccoli, ceapa si (eventual) ciuperci.

Si le lasam pe toate in pace. Daca nu vom manca imediat, pana in stadiul acesta aducem totul dressing-ul il vom manufactura si adauga numa inainte de servire.

Pui intr-un castron 2-3 linguri de tahinia daugi lamaie, ulei si sare, amesteci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.