Pasta de telina

Printeaza

Pasta de telina din: telina, mar, maioneza, iaurt, patrunjel, suc de lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Pasta_de_telina

  • o radacina de telina mica
  • un mar
  • 2 linguri maioneza
  • un pahar mic iaurt
  • cateva fire patrunjel
  • sucul unei jumatati de lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă rădăcina de ţelină de coajă, se taie felii groase ce se trec pe răzătoarea cu ochiuri mici. Pe măsură ce se răzuie, se stropeşte felina cu suc de lămâie, care împiedică oxidarea şi schimbarea culorii. Mărul se curăţă de coajă, de căsuţa cu sâmburi şi se trece şi el pe râzătoare. Se stropeşte de asemenea cu suc de lămâie, ca să nu oxideze.

Maioneza şi iaurtul se amestecă si se toarnă peste pasta de ţelină şi măr. Se po­triveşte gustul de sare şi un praf de piper si se aduce la masă cu pătrunjel tocat. Merge foarte bine cu pâine prăjită.

Pasta de telina

Pasta_de_telina

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pasta de telina

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.