Pasta de ardei copti din: ardei, miez de nuca, ulei, sare, piper. Ingrediente: 10 ardei kapia 2 linguri miez de nucă 50 ml ulei sare piper Mod de preparare: Ardeii se pun la copt, fie pe tablă pe aragaz, fie la cuptor. Pe măsură ce se coc, se pun într-un vas şi se […]
Pasta de rosii si ardei din: Ingrediente: 10 kg rosii 2 kg gogosari 500 g ardei verzi 4-6 cepe 1-2 lingurite sare Mod de preparare: Speli legumele şi le cureţi, îndepărtezi seminţele şi nervurile gogoşarilor şi ardeilor şi tai în jumătăţi roşiile. Tai în sferturi ceapa. Le pui pe toate la fiert într-un ceaun […]
Pasta de gogosari cu ardei din: gogosari, ardei capia, bulion, ulei, boia, ceapa, sare grunjoasa. Ingrediente: 6 kg gogoşari 2 kg ardei capia 500 ml bulion 1l ulei 1 linguriţă boia iute/dulce 1 kg ceapă sare grunjoasă Mod de preparare: Speli bine gogoşarii şi-i coci în cuptor. Când sunt gata, îi pui într-un vas, îi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.