Pastai aiti

Printeaza

Pastai aiti din: fasole verde, rosii, ceapa, usturoi, ulei, pesmet, patrunjel, piper, sare, boia.

Ingrediente:Pastai aiti

  • 400 g fasole verde
  • 250 g roşii
  • 1 ceapă
  • 6 căţei usturoi
  • 50 ml ulei
  • 30 g pesmet
  • pătrunjel
  • piper
  • sare
  • boia

 

Mod de preparare:

Fasolea verde o treci sub un jet de apă rece şi o pui la scurs.

Ceapa o tai mărunt, o căleşti în ulei circa 2 minute, după care adaugi usturoiul tocat mărunt şi apoi fasolea, cu care o amesteci.

Intr-un vas termorezistent aşezi jumătate din cantitatea de fasole, peste aceasta pui jumătate din cantitatea de roşii tăiate în felii de 2 cm grosime, apoi presari jumătate din cantitatea de pesmet, pătrunjel şi puţină sare.

Urmează apoi restul de fasole, roşii şi toate celelalte. La final condimentezi cu piper şi boia şi stropeşti cu o lingură de ulei.

Introduci vasul în cuptor pentru circa 20 de minute, ca să fiarbă roşiile şi să se formeze sosul.

Serveşti preparatul cald, drept garnitură la fripturi.

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Pastai cu bacon

Pastai cu bacon

Pastai cu bacon din: fasole pastai, bacon, ceapa, usturoi, suc de lamaie, ulei, sare, piper. Ingrediente: un kg fasole pastai 300 g bacon o ceapa mica 2 catei de usturoi sucul unei jumatati de lamaie 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Fasolea se fierbe în apă cu sare timp de 10 minute şi […]

Salata aromata de fasole pastai

Salata aromata de fasole pastai din: fasole pastai, usturoi, suc de lamaie, ulei, sare. Ingrediente: un borcan mare fasole păstăi conservata 3 catei usturoi sucul unei lămâi 3-4 linguri ulei un praf sare   Mod de preparare: Fasolea se scoate într-o strecurătoare, se trece sub un jet de apă rece şi se lasă la scurs. […]

 

Pastai cu portocala

Pastai cu portocale

Pastai cu portocale din: pastai, portocala, ceapa, usturoi, sare si ulei de masline. Ingrediente: 500 g pastai o portocala o ceapa un catel usturoi sare ulei de masline   Mod de preparare: Pastaile se curata de codite si se spala. Ceapa taiata marunt si usturoiul se calesc intr-o cratita in ulei de masline. Se adauga […]

 

Mancare de pastai cu fenicul

Mancare de pastai cu fenicul

Mancare de pastai cu fenicul din: fasole verde, rosii, piept de pui, fenicul, morcovi, ulei, usturoi, sare de mare, piper. Ingrediente: 500 g păstăi de fasole verde 200 g roşii 200 g piept de pui dezosat 100 g fenicul 3 morcovi ulei 2 căţei de usturoi sare de mare piper   Mod de preparare: Se încinge […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.