Pastai cu portocale

Printeaza

Pastai cu portocale din: pastai, portocala, ceapa, usturoi, sare si ulei de masline.

Ingrediente:Pastai cu portocale

  • 500 g pastai
  • o portocala
  • o ceapa
  • un catel usturoi
  • sare
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Pastaile se curata de codite si se spala. Ceapa taiata marunt si usturoiul se calesc intr-o cratita in ulei de masline. Se adauga pastaile, apa calda si coaja rasa de portocala.

Le fierbem la foc mic pana ce pastaile se inmoaie. Dupa ce s-au fiert, punem portocala taiata in cuburi. Le mai tinem pe foc inca 3 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.