Pastai cu sos de rosii si usturoi

Printeaza

Pastai cu sos de rosii si usturoi din: pastai de fasole verde, ceapa, usturoi, rosii chery, cimbru, seminte de negrilica, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Pastai_cu_sos_de_rosii_si_usturoi

  • 500 g pastai (fasole verde)
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 150 g rosii cherry
  • 150 g rosii cherry galbene
  • cimbru uscat
  • busuioc uscat
  • seminte de negrilica
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Intr-o tigaie incingi uleiul de masline, adaugi ceapa si usturoiul tocate marunt. Adaugi rosiile, jumatate de ceasca apa, acoperi vasul si lasi pe foc 3-4 minute. Pui pastaile, mai adaugi putina apa, cimbru uscat, busuioc uscat, acoperi cu capac si lasi sa fiarba la foc mic, 20-25 de minute.

Cand pastaile sunt gata, presari deasupra cateva seminte de negrilica. Servesti alaturi de mujdei de usturoi.

Pastai cu sos de rosii si usturoi

Pastai_cu_sos_de_rosii_si_usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.