Pastai cu sos de rosii si usturoi
PrinteazaPastai cu sos de rosii si usturoi din: pastai de fasole verde, ceapa, usturoi, rosii chery, cimbru, seminte de negrilica, ulei de masline, sare, piper.
- 500 g pastai (fasole verde)
- 1 ceapa
- 3 catei de usturoi
- 150 g rosii cherry
- 150 g rosii cherry galbene
- cimbru uscat
- busuioc uscat
- seminte de negrilica
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie incingi uleiul de masline, adaugi ceapa si usturoiul tocate marunt. Adaugi rosiile, jumatate de ceasca apa, acoperi vasul si lasi pe foc 3-4 minute. Pui pastaile, mai adaugi putina apa, cimbru uscat, busuioc uscat, acoperi cu capac si lasi sa fiarba la foc mic, 20-25 de minute.
Cand pastaile sunt gata, presari deasupra cateva seminte de negrilica. Servesti alaturi de mujdei de usturoi.
Pastai cu sos de rosii si usturoi
Pofta buna!