Pastai scazute cu usturoi
PrinteazaPastai scazute cu usturoi din: pastai galbene, usturoi, boia dulce, piper, sare, patrunjel, marar, ulei.
Ingrediente:
- 800 g pastai galbene
- 8 catei de usturoi
- 1 lingurita boia dulce
- 1/2 lingurita piper
- sare
- 1/4 legatura patrunjel
- 2 fire marar verde
- 4 linguri ulei
Mod de preparare:
Cureţi păstăile de capete şi le rupi în 2-3 bucăţi. în uleiul încins pui 6 căţei de usturoi striviţi şi căleşti rapid.
Adaugi apoi păstăile şi căleşti în continuare 2-3 minute, amestecând des. Acoperi păstăile cu 2 căni de apă şi adaugi condimentele şi verdeţurile tocate mărunt.
Fierbi la foc mediu pentru 25-30 de minute. Adaugi restul de 2 căţei de usturoi striviţi şi laşi să fiarbă încă 5 minute fără capac, să scadă sosul de pe păstăi.
Pastai scazute cu usturoi
Pofta buna!