Pastai scazute cu usturoi

Printeaza

Pastai scazute cu usturoi  din: pastai galbene, usturoi, boia dulce, piper, sare, patrunjel, marar, ulei.

Ingrediente:

  • 800 g pastai galbene
  • 8 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita piper
  • sare
  • 1/4 legatura patrunjel
  • 2 fire marar verde
  • 4 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi păstăile de capete şi le rupi în 2-3 bucăţi. în uleiul încins pui 6 căţei de usturoi striviţi şi căleşti rapid.

Adaugi apoi păstăile şi că­leşti în continuare 2-3 minute, amestecând des. Acoperi păstăile cu 2 căni de apă şi adaugi condimentele şi verdeţurile tocate mărunt.

Fierbi la foc mediu pentru 25-30 de mi­nute. Adaugi restul de 2 căţei de usturoi striviţi şi laşi să fiarbă încă 5 minute fără capac, să scadă so­sul de pe păstăi.

 

Pastai scazute cu usturoi

Pastai_scazute_cu_usturoi

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.