Pastarnac glazurat

Printeaza

Pastarnac glazurat din: pastarnac, unt, ceapa, indulcitor, concentrat de vita, paprika.

Rădăcina de pastarnac poate fi folosită în diverse moduri culinare. Poate fi consumată crudă, tăiată felii subțiri și adăugată în salate, sau poate fi gătită prin fierbere, coacere sau prăjire.

Pastarnacul are un gust dulce și ușor aromatic, cu nuanțe de nucșoară și piper. Este un ingredient popular în supe, ciorbe, pilafuri și tocane.

 

Ingrediente:

  • 400 gr pastarnac, curatat si taiat cuburi
  • 2 linguri unt
  • 1/2 ceapa
  • 1 lingurita indulcitor
  • 1/2 lingurita concentrat de supa de vita sau vegeta
  • 1/8 lingurita paprika

 

 

Mod de preparare:

Fierbeti pastarnacul la aburi 7-10 minute, apoi scurgeti.

Topiti untul, incorporati pastarnacul si ceapa, sotati cateva minute, pana se patrunde si ceapa.

Presarati indulcitorul, concentratul de vita sau vegeta, paprika si amestecati sa se combine. Mai gatiti 1-2 minute.

6 portii, fiecare contine

  • 12gr carbohidrati
  • 3gr fibra
  • 2gr proteina

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Sticksuri din pastarnac

Sticksuri din pastarnac

Sticksuri din pastarnac din: pastarnac, ulei, praf de curry, sare. Ingrediente: 4 rădăcini de păstârnac 500 ml ulei pentru prăjit 1 linguriţă praf de curry amestecat cu 2 linguriţe sare de mare   Mod de preparare: Se curăţă rădăcinile de păstârnac de coajă, apoi cu un cuţit econom se rad pe lungime felii subţiri de […]

 

Supa de orez cu legume

Supa de rosii cu pastarnac

Supa de rosii cu pastarnac din: rosii, ceapa, morcov, pastarnac, marar, sare. Ingrediente: 1/2 kg roşii bine coapte o ceapă un morcov o rădăcină păstârnac câteva fire mărar un praf sare   Mod de preparare: In apă se pun la fiert morcovul tăiat, păstârnacul şi ceapa. Se pune şi un praf de sare. Intre timp, […]

Iahnie de fasole boabe cu pastarnac

Iahnie de fasole boabe cu pastarnac

Iahnie de fasole boabe cu pastarnac din: fasole, ceapa, pastarnac, patrunjel, ardei gras, cimbru, rosii, dafin, piper, sare, usturoi, verdeata. Ingrediente: 1/2 kg fasole boabe 2 cepe 1 păstârnac 1 rădăcină de pătrunjel 1 ardei gras 2 crenguţe de cimbru 2 linguri cu pastă de roşii sau 2 roşii 1 foaie de dafin sare piper […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.