Pastarnac si morcov caramelizat cu cimbru
PrinteazaPastarnac si morcov caramelizat cu cimbru din: morcov, pastarnac, ulie vegetal, cimbru, unt, zahar tos.
Ingrediente:
- 500 g morcov
- 500 g pâstârnac
- 2 linguri ulei vegetal
- câteva crenguţe de cimbru, mârunţit
- 25 g unt
- 25 g zahăr tos
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 200°C. Aşază legumele în tava de copt, stropeşte cu ulei şi presară cimbrul, sare şi piper.
Dă la cuptor 30-40 min, până când se pătrund. Prepară dinainte până aici.
Intr-un vas neacjerent topeşte untul cu zahărul, măreşte flacăra şi ţine pe foc 5 min.
Adaugă 1 linguriţă sare grunjoasă. Stropeşte legumele, amestecă şi dă din nou la cuptor.
Serveşte legumele presărate cu cimbru.
Pastarnac si morcov caramelizat cu cimbru
Pofta buna!
Nu-mi palce garnitura asta deloc