Pastarnac in sos de rosii

Printeaza

Pastarnac in sos de rosii din: pastarnac, suc de rosii, ulei, usturoi, sare, dafin.

Ingrediente:Pastarnac cu sos de rosii

  • cateva bucăţi de păstârnac
  • 1 cană suc de roşii
  • 2 linguri ulei
  • 5 căţei de usturoi
  • 2 linguriţe sare
  • 1 foaie de dafin

 

Mod de preparare:

Speli pastarnacul şi îi coci pe grătarul cup­torului, la foc mijlociu, până se rumeneste putin.

Intre timp, fierbi sucul de roşii cu usturoi, sare şi foaia de dafin timp de 4-5 minute.

După ce păstârnacul s-a copt, îl cureţi de coajă, îl tai în două pe lungime, apoi îl aşezi pe un platou şi torni sosul.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa de orez cu legume

Supa de rosii cu pastarnac

Supa de rosii cu pastarnac din: rosii, ceapa, morcov, pastarnac, marar, sare. Ingrediente: 1/2 kg roşii bine coapte o ceapă un morcov o rădăcină păstârnac câteva fire mărar un praf sare   Mod de preparare: In apă se pun la fiert morcovul tăiat, păstârnacul şi ceapa. Se pune şi un praf de sare. Intre timp, […]

 

Sticksuri din pastarnac

Sticksuri din pastarnac

Sticksuri din pastarnac din: pastarnac, ulei, praf de curry, sare. Ingrediente: 4 rădăcini de păstârnac 500 ml ulei pentru prăjit 1 linguriţă praf de curry amestecat cu 2 linguriţe sare de mare   Mod de preparare: Se curăţă rădăcinile de păstârnac de coajă, apoi cu un cuţit econom se rad pe lungime felii subţiri de […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.