Paste cu ansoa si rosii
PrinteazaO reteta de paste cu ansoa si rosii din: fileuri de ansoa, frunze de busuioc, masline negre, capere, paste, ulei de masline, usturoi, boia de ardei iute, pasta de tomate si rosii.
- 6 fileuri de ansoa, scurse de lichid
- 12 frunze de busuioc
- 100 g masline negre, fara samburi
- 2 linguri capere
- 350 g paste
- 1 lingura ulei de masline
- 2 catei de usturoi, tocati
- un praf boia de ardei iute
- 2 linguri pasta de tomate
- 400 g rosii in conserva, tocate
Mod de preparare:
încinge o tigaie şi adaugă uleiul, usturoiul, boiaua, fileurile de anşoa şi jumătate din frunzele de busuioc. Ţine pe foc până când usturoiul se rumeneşte. Adaugă măslinele, caperele si pasta de tomate.
Ţine pe foc două minute şi apoi adaugă roşiile din conservă. Acoperă vasul cu capac şi lasă să fiarbă la foc mic, timp de 15-20 minute, până când sosul se îngroaşă. într-un vas cu apă şi 1 linguriţă de sare, fierbe pastele, conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Scurge-le şi pune-le iar în vasul în care au fiert. Adaugă sosul de roşii şi busuiocul rămas, amestecă şi serveşte.
Paste cu ansoa si rosii
Pofta buna!
Incoming search terms:
- paste cu ansoa