Paste aromate cu carne si legume

Printeaza

Paste aromate cu carne si legume din: paste, carne, morcov, unt, usturoi, parmezan.

Ingrediente:Paste aromate cu carne si legume

  • o pungă paste
  • 450 g carne tocată
  • o ceapă
  • 2 căţei usturoi
  • 4 linguri unt
  • un morcov
  • puţin parmezan pentru servit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In unt, se pun la călit ceapa tocată şi usturoiul pisat. Se presară cu sare. Se adaugă morcovul ras, se lasă 2-3 minute, se pun carnea, sare şi piper. Se toarnă apă cât să fiarbă înăbuşit şi se lasă la fiert cu capac 30 de minute.

Se fierb pastele, se scurg şi se servesc cu sosul de carne şi un pic de parmezan deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.