Paste aromate cu legume

Printeaza

Paste aromate cu legume din: dovlecel, spanac, rosii, paste, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • un dovlecel
  • 350 g spanac
  • 10 roşii
  • 200 g paste
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Paste aromate cu legume: Dovlecelul se taie rondele care se presară cu sare şi se lasă deoparte.

Spanacul spălat şi bine scurs se pune la călit în ulei. Se adaugă feliile de dovlecei şterse şi roşiile tăiate în două sau patru.

Se fierb pastele.

Se pun pastele scurse peste legume, se lasă 5 minute împreună adăugând puţină zeamă de la fiert, dacă riscă să se prindă ingredientele.

Se potriveşte de sare şi piper.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.