Paste Bolognese cu cârnăciori

Printeaza

Paste Bolognese cu cârnăciori din: carnaciori, seminte de fenicul, ciuperci, vin rosu, sos cu rosii si legume, paste si parmezan.

Ingrediente:

  • 6 cârnăciori de calitate, fără pieliţă
  • 1 linguriţă seminţe de fenicul
  • 250g de ciuperci, feliate
  • 150ml de vin roşu (opţional)
  • 2 borcane de sos cu roşii şi legume
  • 300g de paste penne
  • parmezan ras, pentru servit

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte o tigaie mare, se fărâmiţează în ea carnea de la cârnăciori şi se adaugă seminţele de fenicul (nu e nevoie să se adauge ulei).

Se prăjeşte câteva minute până când se rumeneşte, amestecând bine pentru a rupe carnea în bucăţele cât mai mici.

Se adaugă ciupercile şi se prăjesc pentru câteva minute până când încep să se înmoaie.

Se adaugă amestecând vinul, dacă se foloseşte, şi se lasă la fiert un minut, apoi se adaugă sosul de roşii şi se fierbe un pic.

Între timp, se fierb pastele. Când sunt gata, se scurg şi se adaugă peste sos.

Se amestecă bine până când pastele sunt complet acoperite, apoi se împart pe patru farfurii. La sfârşit, se presară parmezan.

 

Paste Bolognese cu cârnăciori

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.