Paste bologneze cu carne de vita

Printeaza

Paste bologneze cu carne de vita din: carne de vita, spaghete, pasta de rosii, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Paste_bologneze_cu_carne_de_vita

  • 300 g carne de vită tocată
  • 200 g spaghete
  • 50 g pastă de roșii
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele în apă cu sare. Se limpezesc cu apă rece și se lasă la scurs. Se încing 3-4 linguri ulei de măsline.

Se pune carnea tocată și se prăjește 2-3 minute. Se pune pasta de roșii, se presară sare și piper și se amestecă des.

Se ține 30 minute pe foc mic. Se adaugă pastele, se amestecă ușor și se servesc fierbinți.

Paste bologneze cu carne de vita

Paste_bologneze_cu_carne_de_vita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.