Salată de Paste cu Brânză Feta și Arome Mediteraneene din: paste, branza feta, rosii cherry, masline, busuioc, ulei de masline, ardei iute, sare, piper. Salata de Paste cu Brânză Feta este o opțiune excelentă pentru o masă rapidă și delicioasă. Combinația de paste, brânză Feta, roșii cherry și arome mediteraneene proaspete va aduce un strop […]
Paste bologneze cu vin roşu si carne tocată
PrinteazaPaste bologneze cu vin roşu si carne tocată din: ceapa, usturoi, morcov, carne tocata asortata, ulei de masline, vin rosu sec, bulion, supa, rosii pasate, sare, piper, oregano, spaghete si parmezan.
Ingrediente:
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 1 morcov
- 500 g carne tocata asortata
- 2 linguri ulei de masline
- 100 ml vin rosu sec
- 1 lingura bulion
- 200 ml supa
- 300 g rosii pasate
- sare
- piper
- 1 lingurita oregano uscat
- 400 g spaghete
- 50 g parmezan ras
Mod de preparare:
Se curăţă ceapa şi usturoiul. Se curăţă morcovul şi se taie toate mărunt.
Se căleşte carnea în ulei încins, până ce devine sfărâmicioasă.
Se adaugă ceapa, usturoiul şi morcovul şi se călesc. Se stinge cu vin roşu şi se adaugă pasta de tomate.
Se sărează, se piperează şi se adaugă oregano.
Se lasă să fiarbă la foc moale cca 45 min. Pastele se fierb al dente în apă cu sare, se lasă să se scurgă şi se adaugă la sosul de carne, împreună cu jumătate din cantitatea de; parmezan.
Se potriveşte de sare şi piper. Se sserveşte ornată cu parmezan.
Paste bologneze cu vin roşu si carne tocată
Pofta buna!
Paste cu Rucola și Roșii Cherry: Cină Rapidă
Paste cu Rucola și Roșii Cherry: Cină Rapidă din: paste, rosii cherry, rucola, usturoi, ulei de masline, parmezan, sare, piper. Savurați simplitatea și gustul cu această rețetă de paste cu rucola, un fel de mâncare ușor și rapid, perfect pentru o cină de vară sau pentru zilele aglomerate. Combinația de paste al dente, rucola picantă, […]
Paste cu Fenicul și Sos de Roșii
Paste cu Fenicul și Sos de Roșii din: paste, fenicul, rosii, usturoi, ulei de masline, ierburi, sare, piper, parmezan, busuioc. Această rețetă vă va transporta direct în inima bucătăriei italiene, oferindu-vă o experiență culinară plină de arome mediteraneene. Feniculul, cu gustul său ușor de anis, este tocat și gătit într-un sos de roșii bogat, îmbogățit […]
Pofta buna!
Arata foarte bine pastele astea bologneze