Paste cu branză la cuptor

Printeaza

Paste cu brânză la cuptor : paste, branza de capra, cascaval, salam uscat, smantana, oua, unt, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 500 g paste (tuburi)
  • 350 g brânză de capră
  • 100 g caşcaval
  • 150 g salam uscat
  • 250 g smântână
  • 2 ouă
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare Paste cu branză la cuptor:

Pui pastele la fiert în apă cu sare. După ce au fiert, le scurgi şi le clăteşti cu apă rece.

Se­parat, amesteci ouăle cu smântână, salamul tăiat bucăţi şi cu brânza dată pe râzătoare, într-un vas de jena de paste, un strat din compoziţia cu brânză, apoi iar pastele.

Deasupra razi caşcavalul şi dai vasul la cuptor 30 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.