Paste cu branza

Printeaza

Paste cu branza din: paste, unt, faina, lapte, nucsoara, Cheddar, ceapa, sunca, pesmet.

Ingrediente:Paste cu branza

  • 350 g paste scurte
  • 25 g unt
  • 25 g făină integrală
  • 800 ml lapte integral
  • un praf de nucşoară măcinată
  • 125 g Cheddar sau caşcaval răzuit
  • 40 g ceapă rumenită
  • 180 g şuncă fiartă de porc
  • 40 g pesmet alb

 

Mod de preparare:

Fierbe pastele 3 minute în apă clocotindă cu sare.

Incinge cuptorul la 6/180 C cu ventilator. Intr-un vas topeşte untul, adaugă făina şi prăjeşte-o minut amestecând continuu. Stinge cu 200 ml lapte, amestecă şi lasă să se îngroaşe.

Adaugă 1/3 din laptele rămas şi procedează la fel. Când s-a îngroşat, adaugă restul de lapte şi amestecă.

Potriveşte de sare şi piper, adaugă nucşoara şi o parte din caşcaval.

Combină sosul cu macaroanele. ceapa prăjită şi şunca şi aşază compoziţia într-un vas rezistent. Presară caşcavalul rămas şi pesmetul şi dă la cuptor 15-20 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.