Paste cu broccoli si brânză – usor de preparat

Printeaza

Paste cu broccoli si brânză din: paste cu ou, broccoli, ulei de masline, branza dulce, parmezan, ceapa, piper, supa de legume.

Ingrediente:Paste_cu_broccoli_si_branza

  • 200 g paste late cu ou
  • 200 g broccoli congelat
  • 1 lingura ulei de masline
  • 100 g branza dulce proaspata
  • 50 g parmezan ras
  • 1 cepe
  • sare
  • piper mozaic proaspat macinat
  • 250 ml supa de legume

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o toci mărunt şi o pui la călit în ulei. O laşi să se înmoaie puţin, apoi adaugi broccoli uşor dezgheţat.

După 2-3 minute, stingi cu supa fierbinte de legume. Laşi să fiartă timp de 5 minute, apoi scoţi câteva bucăţele de broccoli pe care le opreşti pentru decor, iar restul compoziţiei o mixezi.

Când s-a răcit, adaugi brânza şi 30 g parmezan, sare şi piper după gust şi mai dai o dată în clocot.

Intre timp, fierbi pastele în apă clocotită cu sare, respectând timpul indicat pe ambalaj. Le scurgi şi le împărţi în 3 farfurii.

Aşezi deasupra sosul şi ornezi cu bucheţelele de broccoli pe care le-ai păstrat.

Paste cu broccoli si brânză

Paste_cu_broccoli_si_branza

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Paste umplute cu branza si sos de spanac

Paste umplute cu branza si sos de spanac

Paste umplute cu branza si sos de spanac din: paste rigatoni, mozzarella, parmezan, branza maruntita, ricotta, busuioc, oregano, patrunjel, unt, spanac, usturoi, lapte de soia, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet paste rigatoni 2 linguri mozzarella, tocata 2 linguri parmesan, ras 2 linguri branza maruntita 2 cesti branza ricotta ¼ ceasca busuioc proaspat 1 lingurita oregano […]

 

Pasta e fagioli

Paste cu bacon si branza topita

Paste cu bacon si branza topita din: paste, bacon, branza, rosii, smantana, bulion, sare. Ingrediente: 300 g paste 250 g bacon 3 cubuleţe brânză topită 2 roşii în bulion 150 ml smântână de gătit 1/2 linguriţă bulion sare   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert în apă cu sare conform timpului înscris pe […]

 

Paste cu brânză topită

Paste cu branza topita

Paste cu branza topita din: paste, ciuperci, unt, smantana, branza, sare, piper. Ingrediente: 200 g paste 10 ciuperci proaspete 50 g unt 250 ml smântână de gătit un cub brânză topită sare piper   Mod de preparare: Ciupercile se taie foarte mărunt şi se pun la călit în unt. Se lasă 10 minute şi între […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.