Paste cu broccoli si brânză din: paste cu ou, broccoli, ulei de masline, branza dulce, parmezan, ceapa, piper, supa de legume.
Ingrediente:
200 g paste late cu ou
200 g broccoli congelat
1 lingura ulei de masline
100 g branza dulce proaspata
50 g parmezan ras
1 cepe
sare
piper mozaic proaspat macinat
250 ml supa de legume
Mod de preparare:
Cureţi ceapa, o toci mărunt şi o pui la călit în ulei. O laşi să se înmoaie puţin, apoi adaugi broccoli uşor dezgheţat.
După 2-3 minute, stingi cu supa fierbinte de legume. Laşi să fiartă timp de 5 minute, apoi scoţi câteva bucăţele de broccoli pe care le opreşti pentru decor, iar restul compoziţiei o mixezi.
Când s-a răcit, adaugi brânza şi 30 g parmezan, sare şi piper după gust şi mai dai o dată în clocot.
Intre timp, fierbi pastele în apă clocotită cu sare, respectând timpul indicat pe ambalaj. Le scurgi şi le împărţi în 3 farfurii.
Aşezi deasupra sosul şi ornezi cu bucheţelele de broccoli pe care le-ai păstrat.
Paste cu bacon si branza topita din: paste, bacon, branza, rosii, smantana, bulion, sare. Ingrediente: 300 g paste 250 g bacon 3 cubuleţe brânză topită 2 roşii în bulion 150 ml smântână de gătit 1/2 linguriţă bulion sare Mod de preparare: Pastele se pun la fiert în apă cu sare conform timpului înscris pe […]
Paste cu branza topita din: paste, ciuperci, unt, smantana, branza, sare, piper. Ingrediente: 200 g paste 10 ciuperci proaspete 50 g unt 250 ml smântână de gătit un cub brânză topită sare piper Mod de preparare: Ciupercile se taie foarte mărunt şi se pun la călit în unt. Se lasă 10 minute şi între […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.