Castane în Sirop din: castane, zahar, apa, vanilie, scortisoara. Bucurați-vă de gustul unic al castanelor confiate în sirop de zahăr, o gustare tradițională, dulce și delicioasă. Această rețetă de castane în sirop nu doar că este o delicatesă de sine stătătoare, dar poate fi, de asemenea, un ingredient minunat în diverse deserturi. Fie că le […]
Paste cu broccoli, ghimbir si ciuperci
PrinteazaPaste cu broccoli, ghimbir si ciuperci din: paste, broccoli, ceapă, ciuperci, rădăcină de ghimbir, sos de soia, seminţe de pin, ulei de măsline, sare, piper.
Ingrediente:
- 400 g paste linguine sau tagliatelle
- 2 bucheţele de broccoli
- 1 ceapă mică albă
- 6 ciuperci
- rădăcină de ghimbir
- sos de soia
- 50 g seminţe de pin
- ulei de măsline
- sare şi piper
Mod de preparare:
Spală bucheţelele de broccoli. Lasă-le la fiert timp de 5 minute în apă cu sare. Scurge-le şi taie-le în bucăţi mici.
Rupe tulpinile ciupercilor, curăţă-le şi taie-le în felii subţiri. Curăţă şi taie ceapa.
Intr-o tigaie antiaderentă, căleşte ciupercile şi ceapa. Pune o linguriţă de ghimbir şi două linguriţe de sos de soia. Asezonează.
Lasă pe foc timp de 10 minute până scade apa. Adaugă broccoli la sfârşitul timpului de gătire.
Intre timp, găteşte pastele în conformitate cu instrucţiunile de pe pachet. Scurge-le.
Prăjeşte seminţele de pin într-o tigaie antiaderentă. In aceeaşi tigaie adaugă pastele, ciupercile, o lingură cu ulei de măsline, sos de soia, piper, lasă să se călească timp de 5 minute, apoi adaugă legumele şi seminţele de pin.
Paste cu broccoli, ghimbir si ciuperci
Pofta buna!