Ceai de Sunătoare cu Trandafir și Hibiscus din: sunatoare, trandafir, hibiscus, apa, miere. Explorați o simfonie de arome și culori acest ceai, o băutură care nu doar că încântă simțurile, dar oferă și numeroase beneficii pentru sănătate și frumusețea tenului. Combinând proprietățile calmante ale sunătoarei cu antioxidanții din hibiscus și trandafir, această infuzie este perfectă […]
Paste cu broccoli si sunca presata la cuptor
PrinteazaPaste cu broccoli si sunca presata la cuptor din: paste tortiglioni, smântână pentru gătit, oua, şuncă presată, brânză, broccoli, sare.
Ingrediente:
- 400 g paste tortiglioni
- 400 g smântână pentru gătit
- 4 ouă
- 300 g şuncă presată, tăiată fetii
- 200 g brânză
- 2 buchete broccoli
- sare
Mod de preparare:
Pui pastele la fiert în apă cu sare. Procedezi la fel şi cu buchetele de broccoli. După ce s-au fiert pastele, le scurgi şi le treci pe sub un jet de apă rece.
Când s-au înmuiat broccoli, le scoţi din apă şi le rupi în bucheţele. Amesteci smântână cu ouăle, brânza, adaugi sare şi piper după gust.
Intr-o tavă înaltă de cozonac aşezi hârtie de copt.
Pui un strat de paste, un strat de şuncă presată, un strat de broccoli şi o jumătate din amestecul de smântână, un alt strat de şuncă, broccoli, alt strat de paste, smântână şi caşcavalul ras. Dai la cuptor 30 de minute.
Paste cu broccoli si sunca presata la cuptor
Pofta buna!
Ceai de Sunătoare cu Trandafir și Hibiscus