Paste cannelloni cu sos picant
PrinteazaO reteta absolut delicioasa de paste cannelloni cu sos picant din: sos cu chili, rulouri cannelloni, unt, ceapa verde, spanac, pui, sunca, branzeturi, oua, piper si diferite condimente.
- 1 borcan de sos cu chili
- 6 rulouri cannelloni
- 2 linguri de unt
- 1 legătură de ceapă verde, tocată
- 1 pachet de spanac congelat
- 200 g de pui fiert, tăiat cubuleţe
- 200 g de şuncă, tăiată mărunt
- 100 g de brânzeturi combinate (romano şi parmezan)
- 2 ouă
- 1/4 de linguriţă de piper
- 3/4 de linguriţă de condimente (oregano, busuioc, etc.)
Mod de preparare:
Fierbeţi rulourile conform instrucţiunilor de pe ambalaj. între timp, sotaţi ceapa în unt timp de 3 minute. Scoateţi ceapa şi amestecaţi-o cu restul ingredientelor.
Umpleţi rulourile cu acest amestec şi aşezaţi-le în vasul termorezistent uns cu unt. Adăugaţi sosul cu chili peste rulourile umplute. Coaceţi timp de 20 de minute. Serviţi-le fierbinţi.
Paste cannelloni cu sos picant
Poftă bună!