O reteta de paste carbonara cu fasii de piept de curcan din: paste, sare, smantana, supa, galbenusuri, parmezan, coaja de lamaie, cimbru, dovlecei, file de piept de curcan, ulei de masline si piper. Ingrediente: 250 g paste scurte (penne) sare 100 g smântână 100 ml supă 4 gălbenuşuri 75 g parmezan ras coaja rasă de […]
Paste Carbonara cu sos
PrinteazaPaste carbonara cu sos din: taitei, sare, kaizer, ulei de masline, oua, piper, boia, nucsoara si parmezan.
- 400 g taitei subtiri
- sare
- 200 g kaizer impanat afumat feliat
- 3 linguri ulei de masline
- 4 oua
- piper
- boia
- nucsoara rasa
- 75 g parmezan ras
Mod de preparare:
Se fierb pastele al dente în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se taie fâşii feliile de kaizer.
Se încinge uleiul într-o tigaie mare şi se prăjesc fâşiile de kaizer.
Se scurg pastele şi se trec prin jet de apă rece; se lasă să se scurgă bine şi se adaugă în tigaie; se amestecă.
Se bat ouăle cu telul şi se condimentează bine cu sare, piper, boia şi nucşoară; se adaugă parmezanul.
Se repartizează uniform peste pastele din tigaie şi se amestecă; se lasă să se coacă şi să se întărească uşor.
Se ornează după fantezie şi eventual se mai presară parmezan.
Pasta Carbonara cu sos
Pofta buna!
poate iti place si:
Paste Carbonara cu fâşii de piept de curcan
Reteta zilei: Penne carbonara
O reteta delicioasa de Penne Carbonara din: penne, sunca, maggi, oua, smantana, vin, sare, piper, praf de usturoi si cascaval. Ingrediente: 500 g penne panzani 200 g sunca 1 plic maggi ideea zile paste carbonara 3 oua 200-300 g smantana 1 ceasca vin sare piper praf de usturoi cascaval Mod de preparare: Pentru sos: […]
Pofta buna!