Paste cu carnat picant si pesto in stil sicilian

Printeaza

Paste cu carnat picant si pesto in stil sicilian din: spaghete sau paste scurte, ulei de măsline virgin, cârnat picant Chorizo, ceapă, ardei gras galben, ardei gras roşu, pesto sicilian de casă, oregano proaspăt.

Paste_cu_curnat_picant_si_pesto_in_stil_sicilian

Ingrediente:

  • 400 g spaghete sau paste scurte
  •  1 lingură ulei de măsline virgin
  •  1 bucată carnat picant Chorizo
  •  1 ceapă
  •  1 ardei gras galben
  •  1 ardei gras roşu
  • 100 g pesto sicilian de casă
  •  1 lingură oregano proaspăt

 

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele al dente într-o cantitate mare de apă clocotită cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Se taie cârnatul şi ceapa felii; ardeiul gras se taie fâşii. Se încinge uleiul de măsline într-o tigaie şi se. prăjeşte cârnatul cca 2 min.

Se adaugă ceapă şi ardei gras. Se mai prăjesc 3 min. amestecând.

Se scurg pastele într-o strecurătoare şi se trec prin jet de apă fierbinte, ca să nu le lipsească.

Apoi se adaugă pesto şi se amestecă. în final se adaugă amestecul de câr­nat şi legume şi se amestecă.

Se repartizează porţiile pe farfurii şi se ornează cu oregano.

Paste cu carnat picant si pesto in stil sicilian

Paste_cu_curnat_picant_si_pesto_in_stil_sicilian

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Paste cu carnati la cuptor

Paste cu carnati la cuptor

Paste cu carnati la cuptor din: ardei, vanata, dovlecel, ulei, carnati, paste, sos, busuioc, cas. Ingrediente: 1 ardei gras roşu si galben 1 vânătă, tăiată bucăţi 1 dovlecel, tăiat bucăţi 2 linguri ulei aromatizat cu usturoi 450 g cârnaţi proaspeţi 300 g paste pene sos de paste cu busuioc şi roşii busuioc 125 g caş, rupt […]

 

Salata de paste cu carnati

Salata de paste cu carnati

Salata de paste cu carnati din: ulei de canola, ulei de masline, otet de vin rosu, usturoi, mustar dijon, oregano, sare, piper, paste, carnati, mozzarella, ardei gras, salata verde. Ingrediente dressing: ¼ cană de ulei de canola ¼ cană ulei de măsline ¼ ceasca otet de vin roșu 1 catel de usturoi, zdrobit 1 lingura mustar […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.