Paste cu carnati afumati si ciuperci
PrinteazaPaste cu carnati afumati si ciuperci din: paste, carnati afumati, ceapa, ulei, ciuperci, ardei gras, rosii, ardei iute, sare, piper.
- 300 g paste scurte
- 2 carnati afumati
- 1 ceapa
- 1 lingura ulei
- 150 g ciuperci proaspete
- 1 ardei gras
- 2 rosii
- 1 ardei iute
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pastele se fierb în apă cu sare, conform intrucţiunilor de pe ambalaj, apoi se strecoară.
După ce s-au răcit, se călesc 2-3 minute în ulei. Ciupercile curăţate şi spălate se fierb 4-5 minute, apoi se scurg de apă şi se lasă să se răcească.
Căliţi ceapa împreună cu ardeiului şi apoi puneţi roşiile tăiate cubuleţe. Se amestecă ciupercile cu cârnaţii prăjiţi şi tăiati rondele şi cu sosul de legume şi mai lăsaţi la foc 2-3 minute.
Serviţi pastele cu sosul de câmăciori şi cu parmezan proaspăt ras.
Paste cu carnati afumati si ciuperci
Pofta buna!