Paste cu Ton și Sos de Lamaie din: paste, ton, suc si coaja de lamaie, ulei de masline, usturoi, sare, piper, patrunjel. Această rețetă de paste cu ton și sos de lămâie vă va cuceri cu aromele sale marine proaspete și cu simplitatea sa. Este o opțiune perfectă pentru o cină rapidă și sănătoasă. Cu […]
Paste cu carnati si busuioc
PrinteazaPaste cu carnati si busuioc din: ulei de masline, ceapa, usturoi, carnati, rosii, tagliatella, busuioc, ricotta.
- 1 linguri ulei de masline
- 1 ceapa, tocata fin
- 2 catei de usturoi, tocati fin
- 400 g carnati, curatati de piele si rupti in bucati mici
- 400 g de rosii din conserva
- 400 g tagliatelle
- 1 mana de busuioc, din care pastrezi mai mici pentru garnisit
- 125 g de ricotta
Mod de preparare:
Incinge uleiul într-o tigaie mare, presară ceapa şi usturoiul şi sotează-le aproximativ 10 minute.
Adaugă carnea din cârnaţi şi rumeneşte-o 5 minute. Pune în tigaie şi roşiile tocate şi găteşte totul la foc mic circa 5 minute, până ce sosul se îngroaşă, iar carnea este bine pătrunsă.
Intre timp, fierbe pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Asezonează sosul de roşii şi pune în el pastele scurse. Rupe frunzele de busuioc şi amestecă totul.
Pune pastele în boluri şi aşază între ele bucăţi de ricotta. Macină nişte piper deasupra şi presară frunzele mici de busuioc.
Paste cu carnati si busuioc
Pofta buna!
poate iti place si:
Paste Delicioase cu Trufe – Savoare Italiană Autentică
Paste Delicioase cu Trufe – Savoare Italiană Autentică din: paste, trufe negre, unt, usturoi, , parmezan, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 400g paste (de preferat tagliatelle sau fettuccine) 30g trufe negre, proaspăt rase 2 linguri de unt 1 cățel de usturoi, zdrobit 50g parmezan ras Sare și piper negru, după gust Pătrunjel proaspăt, pentru garnitură […]
Pofta buna!