Paste cu carnati si patrunjel

Printeaza

Paste cu carnati si patrunjel din: paste, branza topita, smantana, carnati picanti, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:

  • o punga paste scurte
  • un tub de branza topita
  • 200 ml smantana
  • 2 carnati picanti
  • sare
  • piper
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb în apă cu sare. Intre timp, smântână şi brânza topită se pun pe foc şi se lasă până se topeşte brânza.

Cârnaţii se taie rondele, care se prăjesc uşor într-o tigaie fără ulei.

Pastele scurse se amesteecă bine cu sosul de smântână: şi se pun în vasul de cuptor.

Se aşază şi rondelele de c cârnaţi şi se dau la cuptor pentntru 15 minute.

Se aduc la masăă cu puţin piper şi pătrunjel.

 

Paste cu carnati si patrunjel

Paste_cu_carnati_si_patrunjel

Pofta buna!

 

 

 

Tocană de iepure cu legume

Tocană de iepure cu legume – un preparat tradițional și plin de savoare, ideal pentru mese de familie sau ocazii speciale. Această rețetă combină delicatețea cărnii de iepure cu bogăția legumelor, creând un fel de mâncare consistent și reconfortant. Prepararea acestei tocane necesită răbdare și atenție la detalii, dar rezultatul final va fi cu siguranță […]

Ceai de Rozmarin și Mentă

Ceai de Rozmarin și Mentă: Rețeta Răcoritoare pentru Un Plus de Energie – băutură revigorantă și aromatică, perfectă pentru orice moment al zilei. Acest amestec unic combină proprietățile antioxidante și antiinflamatoare ale rozmarinului cu efectul răcoritor și digestiv al mentei, oferind o infuzie plină de beneficii pentru sănătate. Ideal pentru a-ți începe ziua cu energie […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Delicioase pastele alea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.