Paste cu carne, legume si cascaval

Printeaza

Paste cu carne, legume si cascaval din: piept de pui broccoli, paste, supa de pui, rosii, crema de branza, smantana, cascaval, unt.

 

Ingrediente:

  • un piept de pui
  • o căpătână mică broccoli
  • 0 pungă paste
  • 250 ml supă de pui
  • 8 roşii mici
  • 250 g cremă de brânză
  • 3 linguri smântână
  • 2 linguri caşcaval ras
  • 10g unt

Mod de preparare:

Pastele se pun la fiert în apă cu sare, conform timpului de menţionat pe pachet, şi, în ultimele minute de fierbere se adaugă şi broccoli desfăcut buchetele mici.

Intre timp, într-o tigaie non-adezivă, se rumeneşte pieptul de pui şi, după ce carnea a d.evenit albă, se toarnă supa de pui

. Se lasă 5 minute să fiarbă, se adaugă crema de brânză şi smântână. Se mai lasă un minut.

Se scurg pastele si broccoli, se amestecă uşor cu puiul cu sos şi se pun într-un vas de cuptor, uns cu unt.

Se pun şi roşiile tăiate în două şi se lasă la cuptor aproximativ 15 minute. Cu 5 minute înainte de a fi gata, se presară caşcavalul.

Paste cu carne, legume si cascaval

Paste_cu_carne_legume_si_cascaval

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.