Paste cu carne tocata de miel si rozmarin

Printeaza

Paste cu carne tocata de miel si rozmarin din: ulei de masline, carne tocata de miel, bulbi de fenicul, usturoi, rozmarin, rosii decojite, masline, spaghete, parmezan, salata verde.

Ingrediente:Paste_cu_carne_tocata_de_miel_si_rozmarin

  • 2 linguri ulei de masline
  • 500 g carne tocata de miel, fara grasime
  • 2 bulbi de fenicul, tocati dupa indepartarea cotorului
  • 3 catei de usturoi, tocati fin
  • 1 lingura de rozmarin, tocat fin
  • 2 conserve a cate 400 g de rosii decojite
  • 10 masline, taiate in jumatati
  • 350 g spaghete
  • parmezan ras si salata verde, pentru servit (optional)

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă medie încinge puţin ulei de măsline.

Pune în ea carnea tocată de miel, adaugă sare şi piper, rumeneşte-o, mărunţind-o pe parcurs cu ajutorul unei linguri de lemn.

Scurge şi aruncă grăsimea în exces.

Adaugă restul de ulei, feniculul, usturoiul, rozmarinul, asezonează, apoi găteşte-le 8 minute, cât să se înmoaie şi să capete o nuanţă aurie. Pune în cratiţă şi roşiile, sfărâmă-le tot cu ajutorul lingurii de lemn, apoi adaugă măslinele.

Lasă sosul să fiarbă 15 minute, până se îngroaşă. Intre timp, fierbe spaghetele conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Serveşte-le, dacă preferi, cu parmezan ras şi o salată verde.

Paste cu carne tocata de miel si rozmarin

Paste_cu_carne_tocata_de_miel_si_rozmarin

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Alessia Mantea

    Sunt bune, dar renunt la carnea de miel

  2. Niculescu Iuliana

    Pastele astea merita incercate

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.