Paste cu carne de vita si ardei
PrinteazaPaste cu carne de vita si ardei din: paste, carne de vita, ceapa, boia, ardei, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- o pungă paste
- 550 g carne tocată de vită
- o ceapă
- o linguriţă boia
- o foaie dafin
- un ardei iute, după gust
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se taie peştişori si se pune la călit în ulei. Când s-a înmuiat şi începe să se coloreze, se scoate şi se pun carnea şi foaia de dafin.
Se ţine carnea pe foc până ce îşi schimbă culoarea complet $i este scăzută. Se pun ceapa, boiaua şi se potriveşte de sare si piper.
Pastele se fierb, se scurg şi se amestecă uşor cu carnea tocată. Se adaugă ardeiul iute şi se aduce la masă imediat.
Paste cu carne de vita si ardei
Pofta buna!