Paste cu carne de vita si ardei

Printeaza

Paste cu carne de vita si ardei din: paste, carne de vita, ceapa, boia, ardei, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • o pungă paste
  • 550 g carne tocată de vită
  • o ceapă
  • o linguriţă boia
  • o foaie dafin
  • un ardei iute, după gust
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa se taie peştişori si se pune la călit în ulei. Când s-a înmuiat şi începe să se coloreze, se scoate şi se pun carnea şi foaia de dafin.

Se ţine carnea pe foc până ce îşi schimbă culoarea complet $i este scăzută. Se pun ceapa, boiaua şi se potriveşte de sare si piper.

Pastele se fierb, se scurg şi se amestecă uşor cu carnea tocată. Se adaugă ardeiul iute şi se aduce la masă imediat.

Paste cu carne de vita si ardei

Paste_cu_carne_de_vita_si_ardei

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.