Paste cu carne de vita, fasole si ciuperci din: paste, carne tocata de vita, telina cu tot cu frunze, ciuperci, morcov, fasole verde, ulei, sare, piper, oregano, bulion.
Ingrediente:
300 g paste
300 g carne tocată de vită sau amestec
1/2 țelină cu tot cu frunze
100 g ciuperci tăiate felii
1 morcov mic
150 g fasole verde
2 linguri ulei
sare
piper
oregano uscat mărunțit
75 g bulion
Mod de preparare:
Cureți legume și le speli. Dai pe răzătoarea fină morcovul și țelina.
Le călești în ulei, amestecând, pentru câteva minute, apoi adaugi carnea și continui să le călești împreună pentru 2-3 minute.
Adaugi câte puțină apă caldă și fierbi ingredientele pentru 10 minute.
Între timp, speli fasolea, o cureți și o tai bucăți de 1-2 cm.
Adaugi în vas fasolea verde și ciupercile, completezi cu apă caldă și continui fierberea pentru 7-8 minute.
La sfârșit, pui bulionul, sare, oregano și piper și lași să mai dea în câteva clocote.
Fierbi pastele conform instrucțiunilor de pe plic. Le scurgi și le servești împreună cu sosul.
Paste cu sos de carne de vita din: paste, carne de vita, ceapa, oregano, cimbru, suc de rosii, parmezan, vin, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 500 g paste (rigatoni, spaghete, penne) Pentru sos: 500 g carne de vită tocată 1 morcov 2 cepe 1/2 linguriţă oregano 1/2 linguriţă cimbru 2 linguri parmezan 1/2 cană de vin […]
Paste cu vita Stronganoff din: pulpa de vita, tagliatelle, coniac, smantana, patrunjel, boia, unt, ulei, sare si piper. Ingrediente: 500 g pulpă de vită, pentru grătar 250 g tagliatelle proaspete 100 ml coniac 200 ml smântână 4 linguri frunze de pătrunjel 1 linguriţă boia 20 g unt 1 lingură ulei sare piper Mod de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.