Paste cu carne de vită inăbuşită
PrinteazaO reteta delicioasa de paste cu: carne de vita, ciuperci, fasole verde, vin, supa de carne, ulei, piper, sare.
- 1 pungă cu paste tip penne
- 500 g carne vită
- 1 cutie cu ciuperci
- 1 cutie cu fasole verde păstăi
- 100 ml vin
- 250 ml supă de carne
- 100 ml ulei
- piper
- sare
Mod de preparare:
Bate carnea de vită cu ciocanul de lemn, sărează şi lasă să se odihnească 30 de minute, apoi prăjeşte-o uşor în ulei.
Adaugă fasolea păstăi şi ciupercile scurse bine.
Lasă să dea în câteva clocote, apoi toarnă supa de legume. Lasă să fiarbă la foc domol, până scade zeama şi carnea e bine pătrunsă.
Serveşte alături de paste, fierte separat şi bine scurse.
Din loc în loc, pune câteva roşioare.
Paste cu vită inăbuşită
Pofta buna!
Ce bine arata pastele astea