Paste cu carne tocata de curcan si sos din: carne tocata de curcan, paste, sos pesto, rosii, spanac, usturoi, parmezan, ulei de masline. Ingrediente: ½ kg carne tocata de curcan 1 pachet paste 1 cana sos pesto 1 cutie rosii, maruntite 250 g spanac 2 catei de usturoi, tocat 1 1/2 cupe parmezan, ras ulei de […]
Paste cu carne de miel din: ulei de masline, carne de miel, ciuperi, ceapa, usturoi, scortisoara, piper cayenne, cuisoare, oregano, vin rosu, rosii, sos de rosii, macaroane, supa de pui, parmezan. Ingrediente: 2 linguri de ulei de măsline 500 g carne de miel tocata 1 cană ciuperci taiate cuburi 1 cană de ceapă, cuburi 3 catei […]
Paste cu sos de carne de vita din: paste, carne de vita, ceapa, oregano, cimbru, suc de rosii, parmezan, vin, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 500 g paste (rigatoni, spaghete, penne) Pentru sos: 500 g carne de vită tocată 1 morcov 2 cepe 1/2 linguriţă oregano 1/2 linguriţă cimbru 2 linguri parmezan 1/2 cană de vin […]
Paste aromate cu carne si legume din: paste, carne, morcov, unt, usturoi, parmezan. Ingrediente: o pungă paste 450 g carne tocată o ceapă 2 căţei usturoi 4 linguri unt un morcov puţin parmezan pentru servit sare piper Mod de preparare: In unt, se pun la călit ceapa tocată şi usturoiul pisat. Se presară cu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
ador pastele si-mi place reteta voastra
Simplu si bun pastele astea 🙂