Homar cu Sos de Rodie și Cuscus din: homari, cuscus, suc de rodie, seminte de rodie, miere, otet balsamic, ulei de masline, sare, piper, frunze de menta. Această rețetă combină dulceața și aciditatea rodiilor cu bogăția homarului, servită peste un pat de couscous aromat. Este o alegere excelentă pentru o cină festivă sau un prânz […]
Paste cu cascaval, broccoli si migdale
PrinteazaPaste cu cascaval, broccoli si migdale din: paste scurte, sare, ulei, broccoli, pesmet, cascaval, unt, migdale sau samburi de pin.
Ingrediente:
- 400 g paste scurte
- sare
- 1 lingură ulei
- 300 g broccoli
- 2 linguri pesmet
- 60 g caşcaval ras
- 50 g unt
- 3 linguri migdale sau sâmburi de pin tocaţi
Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert în apă clocotită cu sare; se trec prin jet de apă rece, se lasă să se scurgă şi se adaugă ulei. Se amestecă.
curăţă broccoli şi se despart bucheţelele; se opăresc în apă clocotită cu sare cca 2 min.
scurg, se trec prin jet de apă rece şi se lasă din nou la scurs.
Apoi se toacă mărunt bucheţelele şi se amestecă împreună cu caşcaval ras şi pesmet.
unge cu unt o formă de sufleu şi se aşază pastele înăuntru.
presară compoziţia de broccoli; se presară deasupra migdale sau sâmburi de pin. Se coace timp de cca 15 min. în cuptorul încins la 180 °C.
Paste cu cascaval, broccoli si migdale
Pofta buna!
Sushi de Castraveți – Cucumber Sushi Rolls
Sushi de Castraveți – Cucumber Sushi Rolls din: castraveti, orez, avocado, carne de crab, maioneza, wasabi, sos de soia. Această variantă nu doar că este plină de savoare, dar oferă și o alternativă sănătoasă și fără gluten la sushi-ul tradițional cu alge. Ușor de preparat și extrem de versatil, sushi de castraveți poate fi adaptat […]