Paste cu Somon, Lămâie și Capere: Ușor de Pregătit: Ușor de Pregătit din: paste, somon afumat, zeama si coaja de lamaie, capere, smantana, piper negru, sare, patrunjel. Această rețetă de paste cu somon afumat, lămâie și capere este o combinație excepțională de arome și texturi. Somonul afumat aduce o notă de lux și savoare, în […]
Paste cu ceapa rosie, spanac si rosii cherry
PrinteazaPaste cu ceapa rosie, spanac si rosii cherry din: paste, ulei de masline, telina apio, ceapa rosie, usturoi, rosii cherry, spanac, masline negre, marar, menta.
- 400 g paste scurte
- 2 linguri ulei de masline
- 1 telina Apio, tocata
- 1 ceapa rosie, tocata
- 3 catei de usturoi, tocati
- 2 conserve a cate 400 g de rosii cherry
- 250 g spanac tanar
- 10 masline negre, taiate in jumatati
- cate 1 mana mica de marar si menta, tocate
Mod de preparare:
Fierbe pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Scurge-le, clăteşte-le sub un jet de apă rece, scurge-le din nou şi amestecă-le cu jumătate din cantitatea de ulei de măsline.
Intre timp, încinge restul de ulei într-o cratiţă mare.
Pune ţelina Apio, ceapa, sare şi piper şi sotează-le 8 minute, pentru a seînmuia.
Adaugă usturoiul şi mai lasă totul pe foc 1 minut, apoi încorporează roşiile cherry din conservă şi lasă-le să fiarbă 10 minute.
Pune şi spanacul, acoperă cratiţa cu un capac, pentru ca frunzele să se înmoaie, apoi încorporează pastele, măslinele, mărarul şl menta. Asezonează şi serveşte.
Paste cu ceapa rosie, spanac si rosii cherry
Pofta buna!
Sos de Roșii cu Oregano pentru Paste: Rețeta Clasică pentru un Gust Autentic Italian
Sos de Roșii cu Oregano pentru Paste: Rețeta Clasică pentru un Gust Autentic Italian din: rosii in bulion, ulei de masline, ceapa, usturoi, oregano, sare, piper, zahar. Sosul de roșii cu oregano este unul dintre cele mai iubite și versatile sosuri pentru paste, având rădăcini adânci în bucătăria italiană. Această rețetă vă va ghida spre […]
Paste cu Sos de Roșii și Busuioc – Deliciu Italian
Paste cu Sos de Roșii și Busuioc – Deliciu Italian din: paste, rosii, ulei de masline, usturoi, busuioc, sare, piper, parmezan. Pastele cu sos de roșii și busuioc sunt un preparat simplu și clasic în bucătăria italiană. Iată cum să-l pregătești: Ingrediente: 300 grame de paste (penne, spaghetti, sau preferatele tale) 400 grame de roșii […]
Pofta buna!
Tare rau combinatia de paste cu ceapa rosie si spanac